Annonsørinnhold fra Salgstinget

Hva er dette?
Foto: Beate Willumsen

Tre gode råd om salg i koronatider

Annonsørinnhold fra

Mange bedrifter opplever roligere dager i disse tidene. Hvordan skal man bruke tiden framover, hvilket fokus skal man ha? Hvordan kan man benytte tiden for å komme sterkere ut på den andre siden? Det vil Jens Hartvik Quanvik og Salgstinget fortelle deg mer om. Det første du trenger å gjøre er å melde deg på dette gratis webinaret, fylle inn mailadresse, og når du ønsker å delta. Så får du både tre gode råd i korona tider, samt de fem viktigste stegene innenfor salg.

Og Jens er ingen hvem som helst innenfor salg. I over 25 år har han reist rundt over hele landet, og trent tusenvis av selgere og ledere i noen av de største selskapene i Norge. Jens er kjent som en av Norges råeste selgertrenere.

Ønsker å bidra under Korona krisen

Mange arbeidsgivere har valgt å beholde sine selgere på jobb, noe vi synes er stor stas. Salgstinget ønsker derfor i samarbeid med Lofot-Tidende Marked å tilby alle dette webinaret gratis. Webinaret finner du her

Se videoen for å få noen salgstips fra Jens Hartvik, helt gratis nå med en gang!

Kjøp hele kurset her for kun 2390,- (ordinærpris er 4 900,-). 

Om kursholderen

Jens Hartvik er en motivator, kurs- og foredragsholder samt en av Norges råeste selgertrenere. I løpet av de siste drøye 20 årene har han trent opp tusenvis av selgere og hundrevis av ledere til å bli mer strukturerte, målrettet og proaktive, som igjen har ført til økt omsetning for den enkelte bedrift.

Han kan vise til svært gode resultater og tilbakemeldinger fra et stort spekter av kunder.

Jens Hartvik har lang og bred erfaring som selger, salgsleder, coach, salgssjef og salgsdirektør i noen av landets største salgsorganisasjoner.

For å kunne skape resultater og endringer er det blant annet viktig å jobbe med holdninger, lagånd, vilje, pågangsmot og selvdisiplin til hver enkelt medarbeider, og da er hans psykoterapi- og coachutdanning et svært viktig verktøy.

Fornøyde referanser her:  https://www.salgstinget.no/referanser-fra-kunder/

Del artikkelen på Facebook