– Få alt fra lofot-tidende.no og over 90 andre nettaviser, har vi kunnet lese øverst på lofot-tidendes nettside.

Det betyr at Lofot-Tidende er trådt inn i den såkalte +alt-ordningen, et samarbeid mellom en hel haug av (fortrinnsvis) lokalaviser, som alle inngår i Amediakonsernet. Du kan tegne abonnent via Lofot-Tidende og fortsette å være vår støttespiller. For Lofot-Tidende betyr det mye at du fortsetter å abonnere via oss.

Per i dag tilbyr vi dermed våre abonnenter tre muligheter:

1. Et komplett abonnement på papiravisa og nettutgaven av Lofot-Tidende, til 209 kroner måneden.

2. Et digitalt abonnement, med tilgang til alle saker på lofot-tidende.no – inkludert den ukentlige e-avisen, til 149 kroner måneden.

3. Et +alt-abonnement med tilgang til ikke bare Lofot-Tidende, men også mer enn 90 andre nettaviser (de fleste av dem lokalaviser), til 299 kroner måneden.

Vi som jobber i Lofot-Tidende er først og fremst opptatt av å gjøre en innsats for lokalsamfunnet i Vest-Lofoten. Vi kommer på jobb hver dag for å orientere om stort og smått som skjer på Vestvågøy, i Flakstad og Moskenes, på Værøy og Røst. Vi følger med på politiske prosesser og vedtak som har betydning for våre lesere. Vi skriver nytt om næringslivets satsinger og utvikling. Vi rapporterer fra arbeidslivet og fra boligfronten. Vi trekker fram og ærer ildsjeler innen kultur, sport, frivillighet. Vi beretter om menneskers gleder og utfordringer i lokalmiljøet, for på vårt beste å fungere som et lim i samfunnet.

Lokalavisa er med på å gi lokalsamfunnet sammenhengskraft, på å trekke oss nærmere hverandre i hverdagen. Og ikke minst skal vi være et kritisk korrektiv til offentlige og private aktører med makt, en vakthund for den lille mann og folkestyret. Slik kan vi faktisk inkludere ulike mennesker, med ulike utgangspunkt og livsprosjekt, i lokalsamfunnet.

Dette er lokalavisas misjon – og det er i kraft av denne innsatsen vi håper å beholde deg som abonnent i all overskuelig framtid.

+alt-ordningen er et supplement for deg som kan ha interesse av å følge andre aviser enn oss. Det er mange aviser der ute som kan være mer eller mindre interessante å titte innom for mangfoldige lofotinger. Til sammen gir avisene et mangslungent bilde av Norge.

I alle tilfelle står Lofot-Tidendes stab på for å gi deg de mest lokale nyhetene, slik at vi gjør oss fortjent til å være ditt førstevalg. For oss er det viktig å holde på hver eneste av våre abonnenter, og hver dag gi dere lesestoffet som ligger værharde og vindsteile lofotinger nærmest.