Norges beste veimat kan spises på Sakrisøy

Anita Gylseth.

Anita Gylseth. Foto:

DEL

Det er femte året NAF-magasinet kårer Årets veimat.

I år ble tre serveringssteder kåret. Anita Gylseth som står bak Anitas Sjømat på Sakrisøy langs E10 i Moskenes er én av dem.

De andre to er Anni Byskov, som driver Annis Spisested i Ringebu langs E6 gjennom Gudbrandsdalen og Benedikte Ferner, som driver spisestedet Lokstallen ved fylkesvei 34 rett utenfor Brandbu.

Tidligere vinnere

  • Sanngrund, ved E16 på grensen mellom Hedmark og Akershus (2018)
  • Haukeliseter fjellstue, Edland, ved E134 i Telemark (2017)
  • Valdres Mathus, Bagn, ved E16 i Oppland (2016)
  • Trattoria Capri, Varangerbotn, i krysset E6 og E57 i Finnmark (2015)

Artikkeltags