Kvinne i tenårene omkom etter at en bil havnet i vannet i Svolvær

DEL

Søndag kl. 20.00 melder UNN at jenta i slutten av tenårene døde søndag kveld som følge av skadene hun pådro seg i ulykken i Svolær lørdag. For de to øvrige er status uendret.

Lørdag kveld kjørte en bil i vannet ved fergeleiet i Osanpollen i Svolvær. I bilen satt tre personer som var hjemmehørende i Vågan. De tre ble berget opp i løpet av en halvtime, og ble sendt med helikopter til UNN i Tromsø.

Søndag er tilstanden fremdeles kritisk for en mann i 30-årene og en kvinne i tenårene. Den tredje personen i bilen var en kvinne i 30-årene. Hennes tilstand var søndag ettermiddag fortsatt alvorlig, men stabil.

Operasjonsleder Maichel Lind opplyser til NRK at bilen ble kjørt gjennom autovernet, at bilen ligger på 25 meters dyp og vil bli hentet opp senere. Politiet sier søndag formiddag at de går i gang med avhør av vitner i løpet av dagen.

Klokken 12:00 i dag søndag samlet kriseteamet alle berørte av ulykken i moskeen i Svolvær.

Politiet ønsker nå tips i forbindelse med hendelsen. Politiet var i kontakt med en mann som bisto politiet i vannet. Det er ønskelig at vedkommene tar kontakt med politiet.

Bil med tre personer i vannet i Svolvær 

Artikkeltags