- Det var en fornøyd og sliten gjeng som avsluttet treningen på søndag med nyinnlært stift, dobbel salto, salto med vending og araber-flikkflakk-salto

Av
DEL

- I helgen har Stamsund Gym og Turn arrangert en innholdsrik treningshelg for våre 30 eldste gymnaster, fordelt fra 7 til 16 år, forteller Siv Grav i Stamsund Gym og Turn.

Hun fortsetter:

- Gjermund Halseth (tidligere gymnast og trener i STAG-turn) og Jesper Fevang (gymnast og trener i STAG-turn), som var engasjert gjennom Norges gymnastikk og turnforbund sin trenerpool, kom til oss for andre år på rad. De var veldig fornøyd etter helgen og fortalte at de hadde koset seg og opplevde fremgang hos gymnastene fra forrige gang de var i Stamsund.

- Våre egne gymnaster og trenere var også veldig fornøyd med treningshelgen, og er enige om at det frister til gjentakelse.

- Troppen, som er fra 11 - 16 år, hadde totalt 7 treningstimer fordelt på 3 dager(fredag, lørdag og søndag). Salto, som er fra 7 til 10 år hadde 3,5 treningstimer fordelt på to dager (lørdag og søndag). Det var en fornøyd og sliten gjeng som avsluttet treningen på søndag med nyinnlært stift, dobbel salto, salto med vending og araber-flikkflakk-salto.

- Et slikt arrangement koster penger å arrangere og kom i stand med støtte fra velvillige sponsorer. Vi ønsker særlig å fremheve våre lokale sponsorer; Coop Prix Stamsund, Joker Stamsund, Avis bilutleie samt Live Lofoten hotell.

Artikkeltags