I Vestvågøy er vi så heldige at mange bidrar i frivillig arbeid. Folk engasjerer seg i husflidslag, kor, politiske partier, Humanetisk Forbund, korps, bridge, menigheter, velforeninger og mye annet. Å dele en interesse eller å arbeide for et felles mål er noe de fleste av oss oppfatter som grunnleggende meningsfullt. Disse aktivitetene er også viktige møteplasser som minner oss om at vi er del av en større flokk.

Etter koronatida kan det se ut som det har blitt litt mer glissent i rekkene både blant deltakere i frivillig arbeid og blant publikum på arrangementer. Kanskje har noen kommet litt ut av gode vaner som de hadde.

Vestvågøy Musikkråd ønsker å bidra til legge til rette for et allsidig musikkliv i kommunen, og vi heier gjerne på dem som vil være med på det laget. Derfor vil vi gjerne oppfordre alle til å tenke gjennom om det er en aktivitet de kunne ha lyst til å prøve eller ta opp igjen. Kanskje kan du erstatte et par timer TV-titting eller nettsurfing i uka med å delta i frivillig arbeid?

Et positivt bidrag er også å delta som publikum når noen inviterer til et arrangement. Det meste er triveligere når det er litt folk i salen! I november og desember blir det julekonserter og andre arrangementer som hører seinhøsten og adventstida til.

Før den tid kan vi kose oss med Mannskoret Lofotrs jubileumskonsert lørdag 29. oktober på Betel og Borge Brassbands "kinokonsert" på Meieriet 4. november.

Sjekk gjerne hva som ligger på www.ka-nu.no , www.meierietkultursenter.no og Lofot-Tidendes kulturkalender!

Vi sees på konserter og andre arrangementer!