Mellom 700 og 800 er fortsatt uten strøm

DEL

Mange mistet strømmen da det begynte å brenne i en trafo på Leknes torsdag ettermiddag.

Her er oppdateringene fra Lofotkraft med informasjon om når de forventer at strømmen er tilbake:

Kl. 14.43 er store deler av Gravdal er koblet inn igjen. Etter det skal vi prøve å koble inn kundene på Ballstad. Våre folk driver også feilsøk langs linja mellom Fygle og Ramsvik.

Kl. 15.45 er dessverre kundene på Ballstad fortsatt uten strøm, men vi har funnet en feil og håper at strømmen i beste fall kan være tilbake i løpet av en drøy halvtime. Ure, Sennesvik og Steine er dessverre også fortsatt uten strøm. Her er rettetiden uviss.

Kl. 16.30: Området Gravdal - Ballstad - Ramsvik er dessverre fortsatt uten strøm. Det samme gjelder området Storeidet - Dønnvold. Feilsøk og feilretting pågår for fullt, men rettetiden er dessverre fortsatt uviss.

Kl. 17.19: Kundene på strekningen Gravdal - Skottnes skal nå ha fått strømmen tilbake. Rettetiden for øvrige områder er dessverre fortsatt uviss, men reparasjonsarbeidet pågår for fullt.

Kl. 18.22: 700-800 kunder på Ballstad samt i området Ramsvik - Bergsbakken og Storeidet - Dønvold er dessverre fortsatt uten strøm. Vi håper at strømmen er tilbake i 19.30-tiden, men kan dessverre ikke si dette med sikkerhet.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken