Blest er best-ingen protest!

Foto:

Av

Blest var sist helg i Harstad og målte krefter med andre nordnorske lag i J12 og J14 serien.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Leserbidrag

J12 satte standarden allerede fra første kamp, og gikk gjennom gruppespillet med to seire og en uavgjort. Som gruppevinner var de klar for semifinale mot Bardu.  Etter en spennende kamp som endte 6-3 til Blest var de klar for finale. Her møtte de Rognan som var vinner av den andre gruppen, og som i sin hjemlige serie er ubeseiret så langt i år. Lagene fulgte hverandre tett, og det stod 5-5 til pause. I andre omgang ble imidlertid motstanden for sterk, og Rognan vant kampen 11-6.

J14, startet bra men møtte sterk motstand i gruppespillet fra sine rivaler fra Stokmarknes 2. Status etter 4 innledende kamper var 3 seire og 1 tap. Andreplass i gruppespillet ble det imidlertid, og det var da klart for semifinale mot Stokmarknes 1. I en forrykende kamp søndag morgen dro Blest det lengste strået, og vant 8-7. 

I finalen var det klart for ny kamp mot de ubeseirede gruppevinnerne fra Stokmarknes 2, og etter en tett førsteomgang var stillingen 4-4. Andre omgang ble også en thriller av en omgang og da dommeren blåste av var Blest seieren i boks med 9-7.  Revansjen fra fjorårets tap mot samme lag var et faktum!

Trenerduoen Lill Sonja Eilertsen og Trond Jørgensen var imponert over jentene, og spesielt siden enkelt av dem spilte hele 11!! kamper i løpet av helga, så det var ikke noe å si på at det var noen trøtte bein på slutten. Mange viser hele tiden at de utvikler seg og tar nye steg, noe som er inspirerende å se sier de.  Når man i tillegg reiser hjem med gull og sølv må man være fornøyd. Det er også gøy å møte lag som man ikke møter jevnlig i egen serie, og i så måte var kampene mot Rognan og Bardu gode erfaringer.

Tommelen opp får også alle foreldrene og søsken som hadde tatt turen for å støtte lagene og som holdt trøkket oppe på tribunen.

Artikkeltags