Romjulscupen er 30 år

Alf-Einar Gjertsen og LFK er klar for den trettiende romjulscupen. – Vi håper på stor oppslutning og mye artig 4. og 5. juledag, sier han.

Alf-Einar Gjertsen og LFK er klar for den trettiende romjulscupen. – Vi håper på stor oppslutning og mye artig 4. og 5. juledag, sier han. Foto:

Romjulscupen på Leknes har 30-års jubileum.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

LFKs tradisjonelle Romjulscup går 4.–5. juledag i år som hvert eneste av de 29 tidligere årene.

– Vi håper på ekstra mange lag i år, siden vi har jubileum med cup nummer 30 denne julehelga, forteller Alf-Einar Gjertsen, som er styremedlem i Leknes fotballklubb.

Når han sjekker status klokka 11 i dag, torsdag, er det 13 påmeldte herrelag og fire damelag.

Live-trekning

– I år skal vi også vise trekninga live fra klubbhuset klokka 20 tirsdag kveld. Da blir det representanter fra alle påmeldte fotballklubber og – lag, forteller Alf-Einar.

Trekninga blir overført direkte på Lofot-Tidendes nettavis og annonsert på Facebook før start.

Hva er det som gjør Romjulscupen til den suksessen det har blitt?

– Det har blitt en fin tradisjon. Mange studenter og skoleelever kommer hjem for å delta i romjulsturneringa, forteller Alf-Einar.

– Vi har det veldig artig når vi spiller fotball og det er ei fin rivalisering mellom lagene og bygdene i kommunen, forteller han.

Påmelding

– Nå håper jeg på godt oppmøte som vanlig og ei artig turnering. Det er fortsatt plass til flere lag og spesielt flere damelag, oppfordrer Alf-Einar.

De som vil enda ikke har tatt utfordring har frist ut torsdagen med å melde seg på. Påmelding skjer via nettsidene til LFK.

Artikkeltags