Scheie om Glimt: - Kan bli en av tidenes norske fotballsensasjoner

Arne Scheie har troen på Glimt.

Arne Scheie har troen på Glimt. Foto:

DEL

(Avisa Nordland) Fotballnestor og tidligere sportskommentator hos NRK, Arne Scheie, har troen på Bodø/Glimt. Etter seieren mot Kristiansund inntok bodøværingene tabelltopp, og Scheie tror Glimt kan trone øverst også etter at de 13 gjenværende kampene er spilt.

– For meg står det mellom Glimt og Molde, 50–50. Det som taler mot Glimt er at Molde sin stall virker større og sterkere. Men samtidig skal Molde kanskje ut i Europa, og sånn sett får de større belastning, sier Scheie til VG fredag.

Om så skjer, mener Scheie dette vil skrive seg inn i historien som en av tidenes norsk fotballsensasjoner.

– Hvis vi tar utgangspunkt i før sesongen, så ja. Da snakker vi en av tidenes største overraskelser i norsk fotball, forteller Scheie.

– Det var ingen navn som man tenkte på som spillere på den øverste hyllen før sesongen, men måten det mannskapet har blitt så gode på ... Det er veldig imponerende, fortsetter han.

Daglig leder, Frode Thomassen, i Glimt sier til VG at situasjonen som nummer én er ny.

– Vi er konkurransedyktige med de fleste og vi har jobbet godt over tid. For oss handler det om å ta et nytt steg, sier han til VG.

– Vi er en liten klubb, den klubben med tredje lavest inntekter, og det gjør det selvfølgelig overraskende – også for oss. Men vi skaper prestasjoner gjennom de menneskene og det materialet vi har. Vi har bra folk, bra og dedikerte spillere og vi er i ferd med å utvikle en god kultur, sier Thomassen.

Artikkeltags