Nasjonal avisuke

AVIS I SKOLEN: Denne uken har mange skoleelever fått gratis lokalavis, der i blant Lofot-Tidende, som en del av prosjektet Avis i skolen.

AVIS I SKOLEN: Denne uken har mange skoleelever fått gratis lokalavis, der i blant Lofot-Tidende, som en del av prosjektet Avis i skolen. Foto:

Denne uken har mange skoleelever fått gratis lokalavis, der i blant Lofot-Tidende.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Uke 44 er nasjonal avisuke

Målet er at elever på disse tre klassetrinnene skal få dagsaktuell undervisning gjennom å orientere seg i lokalavisen på ulike slags medieplattformer. Opplegget er basert på et samarbeid med din lokalavis. Det er også mulig å bestille tilleggsaviser på nett og papir. De siste årene har det vært særskilt populært å bestille Aftenposten Junior, Klar Tale og/eller regionavis som supplement til lokalavisen.

Sammen med din lokalavis ønsker Avis i skolen å inspirere til leselyst, engasjement og samfunnsforståelse. Hvert år arrangerer vi nasjonal avisuke som tilbyr et læreplanbasert undervisningsopplegg med avis på timeplanen - kostnadsfritt for skolen. Bestillingsfristen gikk ut 21. september i år og i alt er det 85 500 elever som vil delta under årets nasjonale avisuke. 

Artikkeltags