Ny person siktet for ransforsøket mot Bodø hotell

Politifullmektig Daniella Rivera i Nordland politidistrikt opplyser at en ny person er siktet i saken om ransforsøket mot Bodø hotell.

Politifullmektig Daniella Rivera i Nordland politidistrikt opplyser at en ny person er siktet i saken om ransforsøket mot Bodø hotell.

DEL

(Avisa Nordland) En ny person er siktet for ransforsøket i Bodø i slutten av august, hvor to personer tok seg inn på Bodø hotell.

- Politiet har siktet en kvinne i 20-årene for å ha vært med på ransforsøket i Bodø hotell, natt til tirsdag 27. august. Kvinnen var tidlig i politiets søkelys, men har da kun vært avhørt som vitne. Kvinnen som først ble pågrepet er sjekket ut av saken, sier politifullmektig Daniella Rivera i Nordland politidistrikt i en pressemelding.

Ifølge politiet er det blant annet biologiske spor som knytter kvinnen til ransforsøket.

- Den siktede kvinnen og den siktede mannen ble begge avhørt av politiet i går. Mannen har i avhørt tidligere erkjent at han deltok i ransforsøket, men har ikke villet forklare seg om hvem den andre personen er. Kvinnen som nå er siktet for å ha vært med på ransforsøket har i avhør ikke erkjent at hun har vært med på ranet, sier Rivera.

Politiet er nå i sluttfasen av etterforskningen og man forventer å kunne avslutte saken i løpet av de nærmeste ukene.

Artikkeltags