– Vi er glade for Altibox har greid å komme fram til en langsiktig avtale som både ivaretar valgfriheten til kundene våre og som sikrer dem tilgang til et attraktivt nyhets- og underholdningstilbud, sier daglig leder i Lofotkraft breibånd Espen Thorvaldsen i en pressemelding.

Lofotkraft er Altibox sin lokale partner. Enighet mellom TV 2 og Altibox

Innen klokka 15:00 i dag fredag skal TV 2-kanalene være tilgjengelig for alle Altibox-kunder etter at den langsiktige avtalen mellom Altibox og TV 2 nå er i boks.

– Nå ser vi fram til å endelig komme ut med alt innholdet vårt til Altibox sine tv-kunder, som har vært uten TV 2 i lang tid. Til alle disse seerne vil jeg beklage, sier sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2, Olav T. Sandnes.

Siden 1. april har Altibox-kunder blitt kompensert med en kronerabatt eller ekstrapoeng for å kunne velge alternativt innhold.

– Vi vet at mange synes det tok altfor lang tid å komme fram til ny avtale og er lei oss for at dette gikk ut over kundene. Som et ekstra plaster på såret for den lange perioden med svarte skjermer, vil alle få beholde de 50 ekstrapoengene ut året, sier administrerende direktør i Altibox, Tor Morten Osmundsen.

Den nye avtalen mellom Altibox og TV 2 sikrer at de største kanalene TV 2 Direkte, TV 2 Nyheter og TV 2 Zebra er en del av det faste innholdet som tidligere, mens TV 2s resterende innhold vil kunne velges ut og inn i tv-pakka etter ønske og behov. TV 2 Play basis vil også på sikt bli tilgjengelig.