Gå til sidens hovedinnhold

Sender de ansatte på Meieriet-konsert

Artikkelen er over 6 år gammel

Flere Vestvågøybedrifter sender sine ansatte på støttekonsert for Meieriet kultursenter. Elkjøp på Leknes har en grunn til, de premierer sine ansatte for å ha vært særdeles spreke og aktive det siste året.

Opprinnelig publisert i Lofot-Tidende

Roger Larsen i Lofothallen kan fortelle at Nordnorsk helaften med Violet Road og Moddi 19. september selger godt og at det viser seg at flere bedrifter lokalt kjøper billetter til sine ansatte for å støtte opp.

- Det er åtte-ti bedrifter lokalt. Det er veldig bra og enda flere kunne vært utfordret, sier han.

Siden inntektene fra konserten går til Meieriet kultursenter får dette en dobbeleffekt.

- Det blir som ei sponsing. De får gjort stas på sine ansatte og støtter samtidig kultursenteret, sier han.

Tidligere har Larsen fortalt at det er gått unna vel halvparten av de 1050 billettene som er lagt ut.

- Det rusler jevnt og trutt ut billetter, sier han.

Elkjøp på Leknes er blant bedriftene som sender sine ansatte på konsert. Gunnar Olsen forteller hvorfor.

- Elkjøp har i ett år vært med i TV2 Sporty som gikk på TV i fjor høst og vinter. Elkjøp sentralt har vært engasjert gjennom hele året i dette og konkurrert med andre bedrifter.

De ansatte har loggført alle trimturer, fjellturer, sykkelturer og annen aktivitet. En egen lagleder internt har hatt ansvar for å følge opp.

- Alle har kunne ytt på sitt nivå. VI har vært ganske aktive og spesielt buttikken på Leknes. Så dette blir en hyggelig avslutning på det året, så får vi håpe det blir en oppmuntring om å fortsette å være aktive, sier Olsen som også kan fortelle at man har hevdet seg bra på resultatlistene. Deriblant også mot kjedens andre butikk i Lofoten, Svolvær.

Dessuten skader det ikke å støtte opp under Meieriet kultursenter.

- Det er klart det er et godt formål. Det skader ikke at man kan premiere internt og være med på å bidra til noe lokalt i samme slengen, sier daglig leder Gunnar Olsen.