– For oss er det viktig at enda flere av abonnentene våre besøker Lofot-Tidende.no jevnlig for å holde seg oppdatert på det som skjer i Vest-Lofoten, sier Nybø.

14. januar hadde han sin første arbeidsdag som sjefredaktør og daglig leder i Lofot-Tidende. Han kommer sist fra Svalbardposten, der han har jobbet det siste året.

31-åringen har tolv års erfaring som journalist og fotograf. Han har blant annet jobbet fire år i Fanaposten i Bergen, fem år i Solabladet i Rogaland og halvannet år i TV 2 Sporten. I tillegg har han hatt journalistpraksis i Stavanger Aftenblad og vært sommervikar i Rogalands Avis tre år på rad. Han har også to frilansopphold i USA bak seg, ett i Silicon Valley og ett i Houston. Han er utdannet journalist fra Universitetet i Stavanger og har også tatt mediefag ved Høgskolen i Hedmark.

Nybø kommer opprinnelig fra Sola, som er en nabokommune til Stavanger.

– Hvordan opplever du Vest-Lofoten så langt?

Den første tiden skal jeg bo i Stamsund, og det tok ikke mange minutter for å se at Vest-Lofoten er nydelig.

– Hva tror du blir viktig for deg å gjøre i din jobb framover?

– Jeg har fått en fantastisk fin mottakelse og er blitt en del av en veldig trivelig og motivert gjeng i Lofot-Tidende. Sammen skal vi utvikle oss videre i tiden som kommer og bli enda bedre på nett og nyheter, og være tettere på folk.

– Hva tror du at du vil drive med på fritiden i Lofoten?

På fritiden blir det mye fotografering, fjellturer og forhåpentligvis en del trening.