Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan du teste Lofot-Tidende gratis i hele januar

Med ett klikk kan du nå få tilgang til alt plussinnhold på Lofot-Tidende.no denne måneden.

– Vi håper at så mange som mulig vil benytte seg av denne muligheten. De som ikke leser Lofot-Tidende så ofte kan nå kostnadsfritt få et innblikk i hva vi leverer hver dag, sier sjefredaktør Kent Roar Nybø.

Leserne som tegner gratis tilgang, vil bli bedt om å logge inn med aID. Hvis man ikke har en bruker fra før, må dette opprettes.

Du trenger ikke oppgi betalingsinformasjon, og det vil ikke bli trukket penger når tilgangen løper ut i februar.

Tilbudet gjøres i forbindelse med at Lofot-Tidende gjenoppretter krav om at man må være innlogget abonnent for å få tilgang til eksklusivt innhold.

Fra 28. desember og frem til torsdag 6. januar har alle plussartikler i Lofot-Tidende vært tilgjengelig for alle. Dette skjedde som en konsekvens av at Lofot-Tidendes tjenesteleverandør Amedia ble rammet av et dataangrep.

– Da systemene våre ble rammet, ble tilgangen til plussartikler rutinemessig åpnet for å sikre at alle abonnenter får tilgang til journalistikken de har betalt for. Nå vet vi at vi er i stand til å gi abonnentene som har betalt trygg tilgang til journalistikken. Samtidig gir vi altså andre muligheten til å lese oss gratis ut januar, sier Nybø.

Flere systemer er fortsatt rammet av dataangrepet mot Amedia, som er eier og tjenesteleverandør for norske lokalaviser over hele landet.

Dette har enkelte konsekvenser for eksisterende abonnenter. Blant annet er det på nåværende tidspunkt ikke mulig å si opp abonnementet.

– Vi har fortsatt ikke tilgang til vårt abonnementssystem. Dette betyr blant annet at det ikke er mulig å si opp abonnementet på nåværende tidspunkt. Dette jobber vi fortsatt med å finne løsninger på så snart som mulig. Vi ønsker at det skal være så enkelt som mulig både å kjøpe og si opp abonnementet sitt på våre aviser, sier konstituert forbrukermarkedsdirektør Carl Gustaf Eriksson i Amedia.

Her er noen av sakene vi har publisert de siste dagene som du nå kan lese:

Les også

Hans Kjetil driver et selskap som vokser: - Viser at vi har vært på hugget

Les også

Uvanlig mange ledige lederstillinger i Vestvågøy: - Får ansvar mye kjappere enn andre steder

Les også

Lena selger bakeriet på Leknes: - Føles helt riktig å selge til dem

Les også

Rune (53) får allerede vondt i magen når han kjører forbi den gamle arbeidsplassen: – Jeg startet med to prøveskilt og har vært med på å skape dette

Les også

Torje (19) råkjørte, smadret sin nye bil og forventet hatmeldinger. Så fikk han seg en overraskelse: - Tenker på ulykka hver dag

Les også

De nye eierne utvider bakeriet - og åpner nytt utsalg

Les også

Tre personer vil overta etter Jann-Inge (67) - to av dem er lokale

Les også

Asbjørn (68) overlevde korona. Så fikk han beskjed om at han hadde fått kreft

Les også

Rose Mari (52) fikk dose 1 og 2 i vår. Siden da har hun vært sykmeldt: – Jeg var «helt spedalsk». Nå har jeg begynt på cellegift

Les også

11 bedrifter skiller seg ut. Dette er gasellebedriftene i Vestvågøy

Kommentarer til denne saken