Artistparet Maria Arredondo og Torstein Sødal i samarbeid med Borges eget kor, Salig Blanding, skapte glede og begeistring i Borge kirke for rundt 150 tilhørere på lørdagskvelden. I løpet av halvannen time fikk publikum oppleve musikk fra ulike sjangre, framført av paret, i tillegg til soloframføringer.

Vi fikk bl. a høre «Det begynner å bli et liv» av Ole Paus, og «Musik» av Lill Lindfors. Tenoren Torstein Sødal hadde også en vakker framføring av en selvskreven låt: «In a moment».

Koret Salig Blanding hadde to egne sanger på konserten; «Halleluja» og Sondre Justads «Riv i hjertet», som ble godt mottatt av publikum.

I siste del av konserten sang artistparet sammen med Salig Blanding, og framførte en Gospel-medley med flere kjente gospellåter. Maria innledet så med noen personlige betraktninger om nest siste låt: «You`ll never walk alone», før konserten ble avsluttet med fellesnummeret « Vi lever»

Publikum takket med taktfast applaus, og mange benyttet anledningen til å sikre seg en selfie med artistene, eller sikre seg en av deres CD-er før de forlot kirka.