- Hjelp meg finne en lærer til min sønn!

STORT: Runhild Olsen vil fylle det gamle rådhuset med ny aktivitet på sikt. Hele 700 kvadratmeter gir henne god plass til ulike prosjekter. 												      FOTO: MARTIN KRISTIANSEN

STORT: Runhild Olsen vil fylle det gamle rådhuset med ny aktivitet på sikt. Hele 700 kvadratmeter gir henne god plass til ulike prosjekter. FOTO: MARTIN KRISTIANSEN

Artikkelen er over 1 år gammel

En mor på Reine er desperat for å få tak i en dyktig spesialpedagog for sin sønn og et par andre barn i bygda, og trekker en vinner av et fiskeværopphold blant dem som deler jobbannonsen.

DEL

"Kjære spesialpedagog - unik jobbmulighet i Lofoten ledig NÅ!!!", begynner nettannonsen på hjemmesiden til Runhild Olsen på Reine.

Se utlysingen av stillingen her.

Se Runhilds utfyllende annonse her.

Moskenes kommune har utlyst stillingen som spesialpedagog i full lærerstilling, men det er ikke kommet inn noen søknader. Den er nå 2. gangsutlyst. Søknadsfristen er 2. februar. Oppstart er medio februar.

Skuespillerinnen, kajakkinstruktøren, sjømannen, dykkeren, yogalæreren og mora Runhild Olsen tilbyr de som deler hennes jobbannonse å være med i en trekning. Vinneren i trekningen får losji ei uke i hovedgården på Reine, og kan ta med seg venner.

- Det er vanskelig å komme fra at loven pålegger meg som foreldre, å sende min sønn til skolen, og den generelle lærerplanen avslutter feiende flott med: "Sluttmålet for opplæringen er å anspore den enkelte til å realisere seg selv på måter som kommer fellesskapet til gode – å fostre til menneskelighet for et samfunn i utvikling." Og derfor behøver jeg en spesialpedagog til å løfte dette videre. Og derfor står jeg her – med hjertet i halsen og fingrene tappende over tastaturet, og prøver bytte dele-hjelp via sosiale medier, mot en ferieuke her i Norges vakreste reiselivskommune, skriver Runhild i sin annonse og bønn.

- Kjære venner: Alt flott jeg skriver om denne øya, er virkelig sant. Her på øya kan man realisere drømmer! Selv jeg som er eneforeldre har kjøpt meg et gigantisk hus her på landet. Det er btw ganske billige hus her, om man ønsker investere.

Artikkeltags