«Mitt spørsmål: er det noe rettferdighet i Vestvågøy kommune?»

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Sitter her på Limstrand og ser over til Grundstad, der er det helt mørkt langs veien, det er trist å se at ikke veilysene er tent. Vestvågøy kommune har ikke råd til å betale strømmen i lysene, og det er ikke bare på Grunstad det er blitt mørkt, det er på mange plasser ute i distriktene.

Det er mange gamle som bor i de områdene som er blitt mørklagt, mange av dem bor hjemme og belaster ikke kommunen. Jeg har snakket med noen som elsket å gå en kveldstur da lysene var tent, men nå er disse menneskene isolert i sine hjem, de tør rett og slett ikke å gå ut. Det er en skam for Vestvågøy kommune.

Det er brukt millioner bare i sprekk på Meieriet kulturhus og Storgata på Leknes, det ble gladelig bevilget i kommunestyret. Jeg var på Leknes i kveld og det var flomlys over alt, og så er det ikke råd til noen lus-kroner for å få til litt trivsel ute i distriktene.

En annen ting er eiendomsskatten, vi har fått 4000 kroner i skatt på et gammelt hus, mens moderne hus på Leknes kommer ut med betydelig mindre.

Mitt spørsmål: er det noe rettferdighet i Vestvågøy kommune? Håper rådmann, ordfører, eller varaordfører kan kommentere, og gi et svar.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken