Svar til SP: SV er ikke for kommunesammenslåing

Av
DEL

LeserbrevDet nærmer seg valg, og vi vil oppklare noe som åpenbart må være en misforståelse fra Senterpartiets Trond Kroken. Kroken hevder i Lofot-tidende at en stemme på SV er en stemme for kommunesammenslåing. Det er selvfølgelig beleilig i en valgkamp å påstå noe slikt, men dessverre for Senterpartiet har SV inntatt samme standpunkt som Senterpartiet i saken om kommunesammenslåing.

Det er de beste forslag og argumenter som skal vinne frem, og vi tror Lofotlista kan bidra med mye etter valget. Men å samarbeide om kommunesammenslåing er uaktuelt for oss, dette ble kommunisert tydelig i valgdebatten som Kroken referer til.

Så vidt vi forstod gjaldt dette Distriktslista og Arbeiderpartiet også. Imidlertid samarbeider vi gjerne med alle partiene med saker som har til hensikt å styrke og bedre kommunens tjenestetilbud - og for våre velgere som er opptatt av natur, kultur og et mer positivt Flakstad. Vi har forståelse for at man i kampens hete har misforstått hva som har blitt sagt, og er glade for å kunne oppklare denne misforståelsen overfor Senterpartiet.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags