Næringslivet på Vestvågøy

Bente Anita Solås

Bente Anita Solås Foto:

Av
DEL

MeningerHøyre er stolt av næringslivet på Vestvågøy, og det arbeidet hver og en legger ned hver dag for å skape verdier og arbeidsplasser i kommunen. For at vi skal ha råd til å finansiere velferden, samferdsel, utdanning, samt all offentlig forvaltning, er vi avhengig av et variert og konkurransekraftig næringsliv. Vi trenger noen som tør å satse, og vi er avhengig av at næringslivet tjener penger.

I Vestvågøy flytter en stor andel av våre unge bort etter endt videregående skole, mange for å ta seg høyere utdanning. Vi er glad for alle som flytter til Vestvågøy for å ta seg arbeid, og særlig våre egne ungdommer som velger å flytte hjem igjen. Disse unge, eller de som velger å bli boende her gjennom hele ungdommen, er avhengig av at det finnes ledige stillinger i kommunen. Derfor er det så viktig at arbeidsplasser opprettholdes og nye skapes.

For Høyre er det svært viktig at vi har en JA-holdning i Vestvågøy kommune. Både politisk og administrativt nivå må tilstrebe seg å ha en imøtekommende og hjelpsom tilnærming til all næringsrelatert virksomhet.

En stemme til Høyre er en stemme for flere arbeidsplasser, og til et parti som tar næringslivets interesser på alvor for å sikre ytterligere utvikling og vekst på Vestvågøy.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags