GRATIS HJELP MED HØREAPPARATER!

Av
DEL

InnsendtTirsdag, den 8 mai 2018 ble det satt igang et nytt tilbud i tredje etasje i nybygget på Leknes bo- og servicesenter. HLF (Hørselshemmedes landsforbund) har kurset nye likepersoner, to av dem i Vest - Lofoten - Annie Restad Hansen eller May Jakobsen stiller hver tirsdag mellom klokka 11.00 og 13.00 opp med gratis hjelp til alle som trenger hjelp med høreapparatene sine. De er ikke fagpersoner, men har hatt høreapparater selv i mange år og kan gi råd og veiledning, foreta utskifting av enkelte deler på apparatet samt rensing. De selger også batterier til en rimelig pris. De kan komme på hjemmebesøk dersom det er nødvendig.

Kom gjerne innom dersom du har høreapparatet  liggende i skuffen - vi vil at det skal inn i øret ditt slik at du kan delta fullt ut i samværet med andre. Fint å slippe å spørre: "hva sa du?" og få til svar: " glem det" fordi andre ikke gidder å si  ting to ganger.

I tillegg til hørselshjelp får du også se hvor fint det er i bygget, kaffe kan kjøpes i kafeen i første etasje. Utsikten fra tredje etasje er fantastisk! Velkommen til oss!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags