Operagalla på Leknes avlyst: Orkesteret kommer ikke fram i uværet

Arkivbilde: Filharmonien har vært ute i hardt vær før, men denne gangen kommer de seg ikke til Lofoten i uværet, dessverre.

Arkivbilde: Filharmonien har vært ute i hardt vær før, men denne gangen kommer de seg ikke til Lofoten i uværet, dessverre.

Artikkelen er over 1 år gammel

Kveldens Operagalla i Meieriet kultursenter er avlyst på grunn av vanskelige værforhold.

DEL

- Det er med tungt hjerte vi må avlyse kveldens konsert på Leknes på grunn av de vanskelige værforholdene og følgene det har fått for transport av musikere, solister og utstyr. Vi har gledet oss lenge til å møte vårt publikum der, og ser på billettsalget at publikum også har gledet seg til å møte oss. Vi beklager derfor sterkt overfor alle de som har sett fram til vår Operagalla på Leknes, sier kommunikasjonssjef Lasse Jangås i Arktisk Filharmoni.

LES OGSÅ: Lofoten operahus for én dag

Rår ikke over været

- Dessverre rår vi ikke over været, og denne gangen ble det dessverre umulig å komme til Leknes med et så stort apparat, men vi satser sterkt på at vi skal komme tilbake ved en senere anledning, fortsetter Jangås.

Meieriet kultursenter vil også beklage overfor alle som har kjøpt billett og gledet seg til kveldens forestilling, men været, og de utfordringene det har gitt Arktisk Filharmoni, rår vi ikke over.

Alle som har kjøpt billett på nett vil bli kontaktet og få billetten refundert. De som har kjøpt billett på billettautomat eller i kinoskranken, bes komme innom Meieriet kultursenter får å få billetten refundert.

LES OGSÅ: Kari Schibevaag pakker sammen på Flakstad: - Jeg er blitt kastet ut

Artikkeltags