Konserten med Eva Weel Skram på Meieriet er utsolgt

Eva Weel Skram går for fullt hus på Meieriet kultursenter.

Eva Weel Skram går for fullt hus på Meieriet kultursenter. Foto:

PlateGeir Produksjon presenterer artisten for oss.

DEL

Torsdag 15. mars holder Eva Weel Skram konsert på Meieriet kulutursenter. Konserten er nå utsolgt.

Artisten er invitert av PlateGeir Produksjon, som har skrevet følgende pressemelding:

- Eva Weel Skram, som for mange er kjent fra bandet Eva & The Heartmaker, har hatt to fantastiske år bak seg etter at hun deltok på Hver Gang Vi Møtes. Der sang hun seg inn mangt et hjerte blant annet med sin nydelige versjon av Henning Kvitnes’ Evig Eies (kun et dårlig rykte).

Siden den gang har hun sammen med sin ektemann og gitarist, Thomas Stenersen, allerede rukket å turnere Norge rundt for fulle hus flere ganger. På samvittigheten har hun blant annet to utsolgte hus i Operaen i Oslo og en drøss med festival-opptredener, for å nevne noe.

Fjoråret ble toppet med tittellåten «Selmas Sang» til NRKs nye juleklassiker «Snøfall», som ble meget populær i de tusen hjem.

I tillegg ble hun i 2016 mor for første gang, og mens livet som turnerende småbarnsforelder er utfordrende, finner Eva styrke i de fantastiske tilbakemeldingene hun får fra publikum hvor enn hun spiller konserter.

Med seg på turné i høst har hun helt nye låter fra sitt første norskspråklige album som er under innspilling nå, i tillegg til utvalgte låter fra Hver Gang Vi Møtes, gamle hits ikledd nye drakter og en og annen overraskelse.

Eva er ikke fremmed for å by på seg selv fra scenen, så om du har lyst å bli bedre kjent med både Eva og hennes nydelige stemme er det bare å glede seg til konsert.

Sist gang Eva gjestet Leknes var i august 2013, sammen med Eva & The Heartmaker.

Artikkeltags