Gå til sidens hovedinnhold

Mann fra Bø vant to millioner

Første arbeidsdag om bord på et lastefartøy ble alt annet enn vanlig for 51-åringen fra Bø i Nordland.

Han gikk tirsdag morgen om bord på et lastefartøy for å jobbe til over nyttår. Tidligere samme morgen hadde mannen kjøpt en Extra-kupong på mobilen. Denne kupongen sørget for at han senere på kvelden var to millioner kroner rikere enn da han steg om bord.

Uten familien i jula

51-åringen ble tirsdag trukket ut som Extra-kandidat og under TV-trekningen samme kveld, klatret han til topps og sikret seg førstepremien på to millioner kroner. Den intetanende millionæren satt alene på lugaren da Norsk Tipping ringte ham.

– Å, herregud. Å, herregud. Går det an, var mannens første reaksjon da han fikk vinnerbeskjeden.

Det ble mye for mannen, som til tider var svært stille i den andre enden mens han forsøkte å samle seg.

– Det var vanskelig å dra i dag tidlig. Jeg har familie hjemme som blir uten meg i jula, forklarer vinneren, som gledet seg til å ringe hjem med gode nyheter.

– Pengene kommer jeg til å dele med familien og bruke på renovasjon av huset. Det har stått lenge på vent. Kanskje blir det ny bil etter hvert, svarer mannen på spørsmål om hva premien skal gå til.

– Det første jeg skal gjøre nå er å se Extra-trekningen på nett-TV og sjekke Norsk Tipping-appen. Så skal jeg ringe de der hjemme, avslutter mannen, som ønsker å være anonym.

Kommentarer til denne saken