Lofot-Tidende og Amedia har sikret seg rettighetene til Liverpools treningskamper mot Stuttgart og Red Bull Salzburg førstkommende lørdag og tirsdag.

Kampene blir Merseyside-lagets to eneste tester før Community Shield-møtet med Arsenal på Wembley neste helg.

Familiens lag

Liverpool-troppen befinner seg allerede på treningsleir i Østerrike, hvor kampene skal spilles. Manager Jürgen Klopp ser frem mot å teste sitt mannskap mot gamle kjenninger.

– Jeg er faktisk født i Stuttgart, og det var laget jeg holdt med som barn. Jeg har selvsagt spilt mot dem i Bundesliga noen ganger allerede, og jeg er voksen nå, så det er ikke det samme forholdet lenger. Men hele familien min hjemme holder med Stuttgart, sier Klopp til Liverpools hjemmesider.

– Det ikke så lenge siden vi spilte mot dem og hentet Taki (Minamino) derfra. Sadio (Mané) spilte der og Naby (Keita) spilte der. Det er bra, men når alt kommer til alt, handler det bare om at vi kan spille kamper. Det er ikke de viktigste kampene i verden, men akkurat nå er de veldig, veldig viktige, fordi vi ønsker å se at guttene igjen kan gjøre de tingene vi mener de skal gjøre i kamp. Første sjanse kommer den 22. august, sier Klopp.

Liverpool-Stuttgart, som spilles 18.00 lørdag, og Red Bull Salzburg-Liverpool, som har avspark 16.00 tirsdag, ser du på Direktesport.

Rett på tv-en

Amedia og Lofot-Tidende kan nå tilby Direktesport som app for smart-TV og Apple TV. Det betyr at du kan se kampene rett på TV-en i stedet for på mobil, nettbrett eller datamaskin.

Slik tar du i bruk Direktesport:

Smart-TV (LG og Samsung) og Apple TV: Last ned appen og logg deg inn med din aID-bruker.

Mobil/nettbrett/desktop: Last ned Lofot-Tidende-appen og velg Direktesport i menyen, eller gå inn på lofot-tidende.no/direktesport. Logg deg inn med din aID-bruker.

Slik blir du abonnent på Lofot-Tidende eller Direktesport:

Klikk deg inn på Lofot-Tidende.no.

Dette er en aID-bruker:

  • Når man kjøpe abonnement på Lofot-Tidende og Amedia, følger det med fire ytterligere brukere til abonnementet. Disse brukerne har vi valgt å kalle aID-ere. Fire medlemmer av husstanden kan for eksempel opprette sin egen aID i abonnementet og på den måten ha sin egen bruker.
  • For å få oversikt over/legge til aID-brukere fra nettleser: Gå inn på www.lofot-tidende.no/abo og rull ned til menyen hvor det står «Del abonnementet med familie i husstanden min».
  • For å få oversikt over eller legge til aID-brukere fra Lofot-Tidende-appen: Trykk meny-tegnet oppe i høyre hjørne, velg «Del abonnementet».