– Vi vil gjerne gjør ekstra stas på næringslivet i år, sier Kjersti F.E. Krüger.

Lederen av handelsrådet i Vest-Lofoten næringsforening er blant dem som kaster seg rundt for å arrangere årets Høstvekka.

I år som tidligere år vil Vest-Lofoten næringsforening tilby aktiviteter og tilstelninger rundt samme tid som countryfestivalen på Leknes går av høystabelen. Men nytt av året blir festmiddagen «Stas i Vest», der det lokale næringslivet får feire seg selv og hverandre.

Folkets pris

– Vi har ikke vært vant til å gjøre så mye ut av oss selv, men jeg synes godt vi kan gi hverandre litt mer ære, sier Arne Reiersen i TENK Lofoten.

Også han er blant arrangørene av Høstvekka og festmiddagen. Under middagen skal det også deles ut priser i flere kategorier.

En av disse er «Serviceprisen», som blir folkets egen pris til en næringsaktør i Vest-Lofoten.

Prisen deles ut i samarbeid med Lofot-Tidende.

Foreslå og stem

Fra og med i dag kan du foreslå kandidater til «serviceprisen».

– Vi vil at dette skal være folkets pris. Alle kan foreslå, og hele Vest-Lofoten kan stemme over hvem som bør få prisen, sier Reiersen.

«Serviceprisen går til bedrifter som utmerker seg med førsteklasses service og gode kundeopplevelser. Andre kriterier er førsteinntrykk, tilgjengelighet og kvalitet på tjenesten,» heter det i priskriteriene.

Forslag kan sendes til [email protected] innen 1. august.

Deretter vil Lofot-Tidende holde en avstemning over hvilken kandidat som skal få prisen.

Flere priser

I tillegg til serviceprisen vil Vest-Lofoten næringsforening dele ut priser for årets bedrift og årets ambassadør, samt priser for «identitet» og «omdømme.» En spesialutnevnt fagjury vil avgjøre hvem som får de to sistnevnte, mens styret i næringsforeninga vil fungere som jury for de to førstnevnte.

Stas i Vest blir avholdt lørdag 26. august.