Det betyr at alle som abonnerer på en av konsernets 75 aviser nå vil få tilgang til direktesendt sport rett på tv-skjermen.

Med Direktesport-appen får du tilgang til tusenvis av idrettsarrangementer fra hele landet.

Tidligere har denne strømmetjenesten stort sett vært lagt opp til at folk skal se sport på mobilen eller datamaskinen. Nå har det blitt lansert en ny app, som skal gjøre det enklere å se kampene, enten direkte eller i opptak, på fjernsynet.

Appen kan lastes ned på Apple TV og nyere Samsung.

– Våre aviser har de siste årene sendt flere tusen sendinger med fotball, håndball, ishockey, friidrett, langrenn og en rekke andre idretter. Vi har opplevd stor interesse blant våre abonnenter for dette tilbudet som de hittil har kunnet se vi pc, mobil eller brett. Nå bretter vi det ut i storformat og lager apper for smart-TV, sier Helge Birkelund, direktør for sportsutvikling i Amedia.

I tilbudet fra Direktesport ligger blant annet treningskamper med Bodø/Glimt, Rosenborg, Molde, Brann, Vålerenga og resten av lagene i Eliteserien.

Når sesongen starter vises alle kampene fra Toppserien, PostNord og en rekke andre kamper for store og små, som for eksempel Norway Cup.

Direktesport har også kamper fra Rema 1000-ligaen i håndball og en rekke andre sendinger, som Birkebeineren, Holmenkollstafetten og NM i alt fra bordtennis til boksing.