Beste fotballskole kåret: Leknes FK vant

TIL spiller som instruerer barna.

TIL spiller som instruerer barna.

DEL

– Leknes hadde cirka 30 prosent jenteandel. Det er godt sportslig og administrativt tilrettelagt, god og stor klubbinvolvering og et godt forhold til mediene med flere positive oppslag i lokalavisene, er begrunnelsen for at Leknes FKs fotballskole gikk til topps i Hålogaland fotballkrets.

Hvert år blir en klubb i hver fotballkrets kåret til den beste arrangøren av TINE Fotballskole, basert på TINE og NFFs største fokusområder på fotballskolen som er jenteandel, Fair play og kosthold, i tillegg til at keeperen også var i fokus i 2018. I tillegg må klubbene skape god aktivitet gjennom godt sportslig opplegg, med smålagsspill samt øvelser uten kø. Klubbene har utviklet gode rutiner og systemer for å sikre at barna som deltar får en meningsfylt, trivelig og fotballfaglig god uke. Trenerne er flinke til å se alle barna og klubbene er flinke til å forberede trenerne på oppgaven ved å skolere trenere med kurs og samlinger i forkant av arrangementet.

I år ble fotballskolen arrangert for 21. året på rad og over 450 klubber arrangerte det totalt over hele landet.

– Dette er et flott eksempel på hvordan vi ønsker at en TINE Fotballskole skal være og prisen til Leknes FK er derfor fullt fortjent, sier fagansvarlig for TINE Fotballskole i NFF, Andre Paulsen.

Leknes FK kåret til årets fotballskole også i 2017.

 2018.

Artikkeltags