Ga benk og grill til eldresenter

De fra klubben som overrakte gaven og er fra venstre: Edvard Falch, Ørjan Sandnes, Tommy Johansen og Hans Arne Selfors Hansen.

De fra klubben som overrakte gaven og er fra venstre: Edvard Falch, Ørjan Sandnes, Tommy Johansen og Hans Arne Selfors Hansen. Foto:

DEL

Fotballsupporterklubben Liverbirds Lofoten på kjøpte og monterte i helgen en gassgrill og bygde og overleverte en parkbenk til beboere på Leknes bo- og servicesenter.

– Blir helt målløs, skriver Leknes bo- og servicesenter på sosiale medier, og legger til:

– Håper på mange hyggelige stunder rundt benken.

Liverbirds Lofoten har over flere år samlet inn penger til gode formål.

De arrangerer blant annet lotteri og har tippekonkurranser der halvparten av inntektene blir satt av til gode formål.

– Vi planlegger et nytt større lotteri til neste sesong og vi håper selvsagt at næringslivet støtter opp med premier og at folk fortsetter å kjøpe lodd, skriver Alf-Einar Gjertsen i supporterklubben med egne lokaler på Leknes.

Klubben har tidligere gitt penger til An Hour For Other, som er en veldedig organisasjon i Liverpool som hjelper vanskeligstilte barn og familier, de har gitt til det nye fødekaret ved Lofoten sykehus på Gravdal og de har støttet Anne Lise Johansen, som strikker votter og luer til hjemløse i Oslo.

– På siste årsmøte ble det bestemt at årets overskudd skulle gis til forskjellige formål lokalt i Lofoten. Forrige torsdag fikk vi høre at Leknes Bo- og Servicesenter søkte om støtte til å kjøpe gassgrill til glede for beboerne og vi i klubbens styre fant raskt ut at dette var et veldig fint formål å støtte.

Artikkeltags