Ny kinorekord

Godt filmår: Kinosjef Paul-Einar Olsen på Origo kino på Leknes er fornøyd med kinoåret 2015, med blant annet «Spectre» og «Karsten og Petra på safari» på plakaten. Kinoen har satt besøksrekord. 									           Foto: Karin P. Skarby

Godt filmår: Kinosjef Paul-Einar Olsen på Origo kino på Leknes er fornøyd med kinoåret 2015, med blant annet «Spectre» og «Karsten og Petra på safari» på plakaten. Kinoen har satt besøksrekord. Foto: Karin P. Skarby Foto:

Origo kino på Leknes har slått den gamle besøksrekorden fra 2015.

DEL

– 30. november hadde publikumsbesøket ved Origo kino slått rekorden for 2015. Ved utgangen av November var besøket passert 17000, noe som er 250 flere enn hele fjoråret, opplyser kinosjef Paul-Einar Olsen.

– Dette er selvsagt det beste kinobesøket ved Origo Kino siden oppstarten i 1992, og lover godt for drifta av ny kino i Meieriet kultursenter fra neste år, mener Olsen.

– Av de ti mest besøkte filmene så langt, er det ekstra gledelig at 5 er barnefilmer. Av de tre norske filmene som ligger i tet er selvsagt «Kongens Nei», opplyser kinosjefen.

– Før desember er over, ser det ut som snekker Andersen vil slå også denne filmen i besøk. Nå er det ekstra morsomt å drive kino når vi har et så aktivt publikum, oppsummerer kinosjef Paul-Einar Olsen.

Artikkeltags