Gå til sidens hovedinnhold

KEiiNO til Arctic Race – har gravd dypt i lommeboka

Artikkelen er over 2 år gammel

Den norske MGP-vinneren KEiiNO kommer til Leknes under Arctic Race torsdag 15. august. De skal holde en konsert sentralt i Leknes under folkefesten, og den vil være gratis for publikum.

Konserten er en gave fra Lofotsenteret, Europharma, Sparebank 68̊ Nord og Vestvågøy kommune, sier Vestvågøy kommune i en pressemelding tirsdag.

Gravd dypt

– Dette er ene og alene mulig fordi tre sentrale næringsdrivende graver ganske dypt i lommeboka for å dele på regninga, og jeg hadde nok ikke trodd at dette skulle la seg lande, sier leder for informasjonsenheten i Vestvågøy kommune, Rune Andreassen.

Han forteller at tilbudet om å få KEiiNO til Arctic Race var så fristende at man ikke hadde lyst til å slippe det uten å ha forsøkt å danne et spleiselag.

– Dette viste seg å gå over all forventning, og det ordnet seg på rekordtid. Det føles egentlig litt kleint å be næringsdrivende om så mye penger, og det var en merkelig opplevelse å ha fått tre ja på rad etter en impulsiv ringerunde, sier Andreassen.

Les også

Trenger 150 løypevakter – betaler tusen kroner per vakt

 

Skal avklare tid og sted

Arbeidsgruppa som planlegger Arctic Race-arrangementet skal på neste møte diskutere plassering av scenen og tidspunktet for konserten.

Bookingagent Renate Ingvartsen i United Stage Norway forteller at Keiino gjerne vil til Leknes under Arctic Race, og byrået har selv bidratt aktivt til å finne løsninger som gjør at de kan komme hit.

Det er Lofothallen AS som skal levere scenen til konserten og Liland Lyd & Lys skal sørge for teknikken.

– Vi ønsker å holde det vi kan lokalt, og Liland Lyd & Lys har engasjert seg for å få leid inn mer utstyr slik at de kan levere den lyden som artistene ber om, redegjør Andreassen.

– Vi kommer nok også å lene oss en hel del på Roger Larsen (daglig leder i Lofothallen, red.anm.) når det gjelder organiseringen. Han har vist flere ganger at han får til logistikken rundt slikt, og vi vil gjerne at alt skal gå på skinner under Arctic Race, framholder Andreassen.

KEiiNO har også takket ja til å møte fans i alle aldre i Lofotsenteret, slik at de som vil ha noe signert, får muligheten til det, sier kommunen i sin pressemelding.

Les også

Isabelle (39) sitt Lofot-bilde blir Arctic Race-plakat

 

Kommentarer til denne saken