Det har tatt litt tid å få full oversikt over fjorårets julegaveaksjon, men vi i Vestvågøy Røde Kors kan nå jublende annonsere at VI KOM I MÅL!!! (og vel så det!)

Da vi tidlig i desember så at vi hadde store problemer med å nå målet med å kunne hjelpe alle som hadde behov for støtte til årets julehøytid, gikk vi ut med et nødrop til lokalsamfunnet vårt om hjelp til å hjelpe. Og svaret lot ikke vente på seg!

Aldri før har vi mottatt så mye støtte fra bedrifter, lag, foreninger og enkeltpersoner, som vi mottok til jul i fjor! - men så har vi aldri før heller møtt et så stort behov.

Vi i Vestvågøy Røde Kors har aldri vært SÅ avhengig av ekstra hjelp som i dette annerledesåret, men den enorme støtten vi har mottatt, viser til fulle for et varmt og godt fellesskap vi lever i her i Vestvågøy!

Vi kan derfor med stor glede si at ALLE som bad om hjelp til å komme gjennom julehøytiden med en viss verdighet og glede,- fikk hjelp til nettopp det.

Og vi kan også oppsummere med at givergleden aldri har vært større!

Av alle som støttet vår «hjelp til å hjelpe» var det flere som ønsket å være anonym, så vi har valgt å ikke gå ut med en liste over alle giverne, - bare en utstrakt og hjertevarm takk til alle som bidro.

Denne enorme og brede støtten bør løftes himmelhøyt, slik at alle kan se at vi fortsatt lever i et varmt og mellommenneskelig samfunn med nestekjærlighet og respekt.

På vegne av Vestvågøy Røde Kors og alle mottakerne vil vi på denne måten prøve å nå ut til alle som var med på å bidra og si tusen, tusen hjertelig takk!