Gå til sidens hovedinnhold

Valg for fremtiden

Artikkelen er over 7 år gammel

Les vårt store yrkes- og utdanningsbilag!

Opprinnelig publisert i Lofot-Tidende

Fredag kom Lofot-Tidende ut med vårt andre yrkes- og utdanningsbilag. Over 28 sider presenterer vi lokale karrieremuligheter, forskjellige veivalg og møte med ulike arbeidstagere om deres hverdag.

- Å lage YOU-bilaget er noe av det mest interessante vi gjør i løpet av året, fordi vi tvinger oss til å se omverdenen med yngre øyne enn våre egne. Klarer vi å få fram relevant informasjon til ungdommen i distriktet vårt, er dette en egenverdi for oss også. Vi vil være der for leseren, også den generasjonen som ikke har samme forhold til aviser som foreldrene sine, sier ansvarlig redaktør Rune Andreassen.

Du kan lese hele yrkes- og utdanningsbilaget elektronisk her!

Noen av de du kan lese mer om er bygg- og anleggselevene Faheem Rahimi og Ruben Torheim ved Vest-Lofoten videregående skole. De tror på fremtiden i bygg- og anleggsbransjen.

- Dette er en ganske bra utdannelse, det er noe jeg trives å jobbe med, sier Rudi Torheim.

Redaksjonen i Lofot-Tidende har jobbet med bilaget i godt og vel en måneds tid.

- Det er utrolig givende og nyttig å jobbe med et bilag som handler om utdannelse og yrkesvalg i Lofoten. Jeg har lært mye, sier journalist og bilagsansvarlig Karin P. Skarby.

- Jeg håper bilaget er både nyttig og motiverende lesing for alle ungdommer, deres familier og andre yrkes- og utdannelsessøkende personer, sier Skarby videre.

Fredag arrangeres yrkes- og utdanningsmessa i Lofothallen, og der møter du over 50 ulike utstillere som skal presentere seg for over 1000 skoleelever. Også Lofot-Tidende vil være representert med egen stand på messa.