Gå til sidens hovedinnhold

Legger ned
Coop Marked

Artikkelen er over 6 år gammel

Coop Nord legger ned Coop Marked på Leknes.

Opprinnelig publisert i Lofot-Tidende

Administrerende direktør Kjell Olav Pettersen i Coop Nord bekrefter at butikken i lokalene til gamle prix i Storgata skal legges ned.

- Det er fordi vi har dårlig resultatutvikling på den butikken, vi har også en kanonbutikk i en armlengdes avstand som vi satser på, sier Pettersen og sikter til Coop Extra.

Han sier videre at man nå er i en prosess med ansatte og ansattes tillitsvalgte.

- Vi prøver å finne løsninger for de som nå blir ledige.Vi har ikke oversikt i dag over hvor mange vi greier å plassere ut i andre butikker. Det har høyeste prioritet hos oss, sier han videre.

Butikken stenger 30. juni.

- Hvordan er situasjonen for Coop Extra i Lofotsenteret?

- Den har vi god vekst på, så der er vi veldig godt fornøyd, sier han og sier det ikke har vært snakk om nedbemanning her.

- Daglivaremarkedet i Vestvågøy er tøft, med flere aktørere som har store planer. Det gjelder både Rema 1000, Kiwi og Bunnpris. Hvordan vurderer dere situasjonen?

- Det er et tøft marked i Vest-Lofoten i likhet med de andre geografiene vi opererer i. Det er ikke noe spesielt, dagligvaremarkedet er beintøft. Det er en del av hverdagen og vi er vant til å leve med det. Vi har gode kjedekonsepter og flinke folk.

- Har Coop Nord andre planer for nyetableringer?

- Ikke noe helt konkret. Vi overvåker markedet og vurderer kontinuerlig hva vi gjør, sier administrerende direktør Kjell Olav Pettersen i Coop Nord.