Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 4548349


Varnish cache server

Gå til sidens hovedinnhold

Flyttet hjem for å designe negler

Artikkelen er over 7 år gammel

Mandag hadde Ina-Marlen Lorentzen sin første kunde i sin egen bedrift, Leknes negledesign.

Opprinnelig publisert i Lofot-Tidende

Lorentzen har etter fem måneder på fagskolen Tone Lise-akademiet i Oslo flyttet hjem for å starte sin egen bedrift, og på mandag betjente hun sin første kunde i salongen på Tamyra på Leknes.

- Da jeg kom hjem etter fem måneder på skole tenkte jeg at det bare var å hoppe rett i det, og se om det er interesse og marked for dette her på Leknes. Nå skal jeg bruke våren og sommeren for å se om dette er liv laga, sier Lorentzen.

- Det var litt tilfeldig at jeg begynte med det, da jeg var på utkikk etter et årsstudium. Det er ikke så mange som driver med negledesign på Leknes, så det blir spennende å se hvordan de går, legger hun til.

I salongen tilbyr Lorentzen blant annet manikyr og pedikyr i ulike varianter.

- Jeg kan for eksempel gi ulike spa-varianter av maniky og pedikyr, dekorere og lage motiv eller forsterke og forlenge negler. Om ikke lenge er det sommer, og da er det sikkert noen som vil ha pusset opp sommertærne sine litt, sier hun.

- Jeg kan også komme på hjemmebesøk om det for eksempel er noen som skal arrangere jentebursdag, legger hun til.

Å drive egen bedrift ser ikke Lorentzen mørkt på, og allerede etter få dager i drift har kundene så smått begynt å komme til.

- Ja jeg har fått et par bestilling av timer, blant annet kommer det et utdrikningslag om noen dager, så da blir det et par på en gang. Jeg var litt spent da den første kunden kom inn døra, men det gikk jo fint det, og i dag har det sunket inn at nå er jeg i gang, sier hun.