Aalan gård på Hurtigruten

Aalan gård i Lauvdalen.

Aalan gård i Lauvdalen. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Aalan gård er valgt ut som én av leverandørene av råvarene som brukes på Hurtigrutens meny.

DEL

Opprinnelig publisert i Lofot-Tidende

I fjor høst inviterte Hurtigruten lokalmatprodusenter i hele Norge til et samarbeid, da selskapet ønsket å utvide sortimentet med lokale råvarer for å gi gjestene en større og mer unik opplevelse på turen. Torsdag ble det klart at Aalan gård er en av de utvalgte bedriftene.

- I første omgang omhandler dette produkter til Hurtigrutens tre retters-meny. Det jobbes videre med produktspekter til frokostbuffet og lunsjbuffet, informerte konsernsjef i Hurtigruten, Daniel Skjeldam, om på en pressekonferanse i Berlin på torsdag.

Knut Åland fra Aaland gård sier at samarbeidet gir lokalmatprodusentene en særegen mulighet for profilering.

- Dette er en gledelig nyhet for oss på Aalan gård. Dette vil gi oss en unik mulighet til å profilere våre produkter på et av norges fremste reiselivsprodukt. Turistene vil både få anledning til å smake på produktene i restauranten, og kjøpe de i butikken ombord, sier han.

Artikkeltags