Jessica roser legevakta og ambulant akutteam

Jessica «Jess» Bergnér Filmerus.

Jessica «Jess» Bergnér Filmerus. Foto:

Av

«Tusen hjertelig takk til dere», skriver Jessica Bergnér Filmerus i dette leserinnlegget.

DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.På lørdag mistet jeg et familiemedlem, og fikk tette panikkanfall der jeg ikke fikk puste. Jeg ringte legevakta, og det tok ti minutter og så ringte hun meg tilbake.

Jeg fikk komme inn der, og da jeg kom inn kom en kvinnelig, dansk lege. Hun roste meg for at jeg tok kontakt, og jeg sa at jeg ikke ville ha beroligende grunnet mitt tidligere liv som rusmisbruker. Jeg ville bare ikke være alene, bli redd når anfallene kommer og ha vondt i hjertet. Jeg sa at jeg måtte få hjelp til å komme gjennom dette. Ellers ville jeg få en psykisk knekk.

Hun sa at jeg alltid er velkommen - at det bare er å ringe og så finnes det en seng her. Jeg følte meg nesten som en kongelig da de tok imot meg på en så fantastisk måte.

Dagen etter fikk jeg møte med ambulant akutteam. Der kom det to fantastiske, unge jenter. Jeg må bare rose disse for at jeg fikk fantastisk hjelp.

Min tidligere erfaring fra legevakta er timer med venting på å bli ringt tilbake og at jeg ble nektet å komme inn grunnet der jeg har vært. Her tok det ti minutter, og så fikk jeg den hjelpen jeg trenger for å klare meg gjennom dette.

Nå har jeg stor tro på at disse som jeg kjemper sånn for får god hjelp av kompetente mennesker. Hadde ikke jeg fått komme inn så fort og fått hjelp så raskt, hadde neste anfall blitt enda verre.

Tusen hjertelig takk til Gravdal legevakt, personalet der og til jentene på ambulant akutteam.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken