Ingrid Dalheim og Inga-Marie Mathisen hos Beethoven frisør har til sammen med Jeanette Farstad flyttet inn i nybygget på Storgata der Pettersen-gården sto tidligere. 1. februar åpner de tre frisørene dørene i sin nye salong.

- Det er litt tilfeldig at vi flyttet hit. Vi kjente på at lokalene vi var i var litt nedslitt og trengte et løft, og så ble vi spurt om å flytte inn her, sier Ingrid Dalheim.

Hun er nyoperert i skulderen og er ute av drift ennå en stund, men hennes kollegaer Inga-Marie og Jeanette tar mot kunder fra og med 1. februar.

Jeanette, som er datteren til Inga-Marie, var lærling hos Beethoven og da hun var ferdig utdannet flyttet hun til Bodø der hun har vært frisør de siste elleve årene før hun flyttet hjem.

- Jeg hadde lyst å være med på Beethoven, men det var ikke plass der og vi snakket om å finne andre lokaler, og så ble vi spurt om å flytte inn her, forteller Jeanette som er salongens ekspert på sosiale medier.

Hvorfor flyttet du hjem til Vestvågøy?

- Korona og familie. Har to små barn og samboer fra Stamsund, og vi ville komme nærmere familie. Dessuten var billigere å bygge hus her, sier 31-åringen og forteller at familien er i gang med å få bygd seg et hus i Breidablikk på Leknes.

Det ble liksom alt på en gang for småbarnsmoren og frisøren.

Jeanette har ganske naturlig ikke opparbeidet et kundegrunnlag ennå, men Ingrid og Inga-Marie tar med seg sine gamle kunder i flyttelasset.

- Vi gleder oss til å se både våre gamle og nye kunder i våre nye og kompakte lokaler, sier Ingrid.