De to siste ukene har 1.–7. klasse hatt internasjonale dager og arbeidet med globale temaer, som ble avsluttet med åpen dag torsdag ved skolen på Napp der familie, naboer og andre var invitert. Etter og jobbet med temaet «Leger uten genser», glemte sykdommer og bl.a. om hvordan andre barn har det i andre deler av verden var det klart for å vise fram veggaviser og plakater med stoff som de har jobbet med og selvlagde produkter som var til salgs. Da klokka nærmet seg åpning strømmet besteforeldre, foreldre og andre til skolen. Gymsalen fyltes fort opp, og det ble raskt god stemning med kaffeprat, smakfull bakst og underholdning. Alle elevene framførte «Bli Med Dansen» ute for gjestene og inne sang mellomtrinnet «We are the World». Rune Larsen imponerer stadig på trekkspill og på vårt arrangement framførte han en finfin og morsom potpurri av mange kjente og kjære sanger.

Bildeserie

Se bildene fra Internasjonal dag

Elevene på barneskolen hadde i forkant også tatt med seg leker hjemmefra som de hadde gitt til lekeloppemarkedet. Lekeloppemarkedet er populært, og gamle leker blir som ny hos noen andre. Miljøvennlig og bærekraftig i praksis. Elevene solgte også selvlagde nøkkelbånd, armbånd, handlenett, tennbriketter, Knertenfigurer og havrekjeks og annet til inntekt for TV-aksjonen og Forut. Forut kjemper bl.a. mot fattigdom og med å gi hjelp der folk bor. Noen av lærerne hadde også ordnet med fine grønnplanter, som ble solgt.

Vi ved Ramberg skole takker alle for oppmøtet og god støtte. Det er trivelig med åpen dag og i tillegg gjøre en innsats for andre.