Innbyggerforeninger lager påskegøy utendørs

Premien til Stamsund ve og vels påskequiz.

Premien til Stamsund ve og vels påskequiz. Foto:

DEL

Både i Stamsund og Gravdal arrangeres det i disse dager en påskekonkurranse utendørs, arrangert av hver sin innbyggerforening.

Stamsund ve og vel var først ut med å henge ut åtte påskeegg med spørsmål i lysløypa, fra alpinbakken og til Ringveien. Forbokstavene til svarene utgjør ett ord som sendes til innbyggerforeningens innboks på Facebook.

– Da er dere med i trekningen av et brettspill og påskeegg fylt med mye kos for hele familien!, skriver velforeningen.

Denne påske-quizen vil henge ute i løypa i fram til 7. april og den kan gjennomføres fram til da. Vinneren trekkes 8. april.

– Tagg gjerne påskeeggjakten med #stamsundveogvel og #stamsund. Og ikke minst hold avstand og ta vare på hverandre, skriver de.

– Vi gjorde det for at barna skal ha noe gøy de kan gjøre ute, sier Monica Larsen i Stamsund ve og vel.

Gravdal

Gravdal ble inspirert og har hengt opp åtte påskeegg med spørsmålet i området ved Løkta på Gravdal. De vil henge til og med 9. april.

– Forbokstaven til svarene dere får, stokkes om, og danner til slutt et svarord. Skriv svarordet på en lapp og lever dette på Narvesen på Gravdal, i påske-boksen. (Det ligger penn og papir på Narvesen), meldes det.

De vil ha trekning 10. april og vinneren vil annonseres på facebooksiden til innbyggerforeningen på Gravdal.

– Håper mange vil delta på quiz og få en fin tur. Del gjerne bilder av turen din her på siden. Hold avstand, ha det gøy og god påske, melder de på sin facebookside.


Artikkeltags