Vestvågøy kommune ønsker å oppmerksomme dem som jobber innenfor frivillighet i kommunen.

De deler ut en Frivillighetspris under Høstvekka i september. Mange kandidater er meldt inn, men det er fortsatt mulig å nominere din kandidat til Frivillighetsprisen 2022.

Ny frist er satt til 30. juni.

Nominering til Frivillighetsprisen i Vestvågøy 2022 med begrunnelse sendes til Aud Karin Larsen i Frivillighetssentralen på e-post aud.karin@lofothallen.no før 30. juni.

Du kan nominere en frivillig som du syns fortjener en pris for sin innsats. En frivillig i Vestvågøy som bruker en stor del av sin fritid på fellesskapet og på å skape aktivitet i lokalsamfunnet. Det kan være en enkeltperson som ikke nødvendigvis står i rampelyset, men som jobber mer i kulissene. Eller det kan være en person som står i front, som er en mer synlig ildsjel.

Det jobbes frivillig på mange måter. Noen innenfor idretts- og kulturlivet. Andre i turlag, interesseforeninger, velforeninger, i frivillighetssentralen, speideren, husflidslag, med ungdom, med eldre, med leksehjelp, som god nabo, i kirken, på skolen, på eldreboende, med å plukke søppel, spille på 17. mai, samle inn penger – listen er lang.

Det jobbes på mange måter med den fantastiske frivilligheten som får hjulene å gå rundt, folk til å trives, barn til å ha noe å gjøre, folk til å være friske, som skaper vennskap, læring og fellesskap, bygger bruer og samfunnshus og en nasjon. Nominer din favorittfrivillige!

I år er det Frivillighetens år over hele landet. Hele året skal Norges største lagarbeid feires av frivillige, medlemmer, organisasjoner, kommuner, næringsliv og alle andre, både nasjonalt og lokalt. Frivillighetens år 2022 har en egen hjemmeside.