Gå til sidens hovedinnhold

Håndballtalenter fra Vestvågøy

Artikkelen er over 2 år gammel

Felix Nygård-Larsen og Michelle Skeistrand har tilbrakt helgen på Talentsamling i Orkanger, en samling i regi av Håndballregionen Nord. Som eneste spillere i 2004-kullet fra Lofoten er de unge talentene fra Leknes Håndballklubb og IL Blest blant 75 gutter og 100 jenter som er innkalt til denne samlingen. For å komme gjennom nåløyet har de to vist sine ferdigheter i hjemlige klubber samt deltatt på fylkessamling gjennom året som har gått.

Gjennom 2 tretimers treningsøkter per dag, i fire dager, har de fått lært nye ting og drevet med det de liker aller best i helgen, spille håndball. De to første dagene har de fokusert på angrepsspill med kontringer, krysspill og russer-sperrer som fokus. De to siste dagene gikk med til forsvarsspill og kampaktivitet. De har i tillegg hatt de del styrketrening. I løpet av samlingen har deltakerne også hatt spillersamtaler med sine trenere.

Veien videre fra denne samlingen går gjennom regionale utviklingsmiljø fram mot spill for bylag, og deretter ytterlig spissing inn mot gutte- og jentelandslag.

Les også

Ola (26) flytter hjem til sommeren: – Jeg håper vi klarer å etablere et stabilt herrelag i Lofoten

 

Begge to har gjort sakene sine bra i helgen, og er fornøyd med egen innsats. Selv om de ikke skulle gå videre til neste nivå, har oppholdet motivert dem til å trene videre med drømmene sine i sikte. Og kanskje ser at de at drømmene faktisk er oppnåelig om de fortsetter med den gode jobben de allerede har startet på.

Dette er gode representanter for håndballen i Lofoten, som håndballmiljøet hjemme skal være meget stolte av.

Les også

Roger ble månedens forbilde: – Han er gull verdt

Les også

De tre siste vinnerne av årets unge idrettsutøver i Vestvågøy kommer fra Leknes Håndballklubb: -Prisen betyr at noen har sett hva du gjør

 

Kommentarer til denne saken