Vikingfotball i Lofoten

Det er åpnet for påmelding: Arne Reiersen er prosjektleder for nystartete Lofoten Viking cup, som arrangeres i august neste år. Nå er påmeldingen åpnet.Foto: Karin P. Skarby

Det er åpnet for påmelding: Arne Reiersen er prosjektleder for nystartete Lofoten Viking cup, som arrangeres i august neste år. Nå er påmeldingen åpnet.Foto: Karin P. Skarby

Motivert av årlige, store fotballturneringer i Skandinavia, blir det nå arrangert stor fotballturnering i Vestvågøy i august, samtidig med vikingefestivalen.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Påmeldingen er åpnetI fjor varslet Leknes FK planleggingen av en ny og stor fotballturnering sommerstid med deltakere fra hele Nordkalotten.

Den nye fotballturneringen ble ikke av i 2016, men nå er invitasjonen til Lofoten Viking cup sendt ut for 2017. Påmeldingen ble åpnet denne uken på en gjennomarbeidet nettside med den samme nettløsningen for påmelding som for eksempel Piteå Summer Games har.

10.–12. august arrangeres cupen som prosjektleder Arne Reiersen på sikt ønsker skal bli regionenes største fotballturnering for 10- til 16-åringer.

I tillegg vil det være cupspill for Jenter 19 på Lofoten Viking cup.

Vikingtema

Den samme helgen som fotballturneringen går av stabelen, arrangeres også vikingefestivalen på Lofotr vikingmuseum, og det vil være et samarbeid mellom de to arrangementene.

Blant annet vil fotballcupen ha med vikingehøvdingen i åpningsseremonien, og søndag vil deltakerne i fotballturneringen ha fri adgang til vikingefestivalen med sine aktiviteter.

Sekretariat

Meieriet kultursenter på Leknes vil benyttes som sekretariat, og kampene vil spilles på idrettsparken på Leknes, i tillegg til de andre kunstgressbanene i Vestvågøy.

Finalene vil spilles på Leknes-idrettsbanen.

Artikkeltags