Vestvågøy ASVO fyller 30 år i år, og det skal feires. Ett av arrangementene som planlegges er en storveies BlimE-dans på Rådhusplassen torsdag 8. juni klokka 1700. BlimE-dansen handler om vennskap, toleranse, å stå opp mot mobbing og at vi alle er gode nok som vi er.

Budskapet i BlimE-kampanjen betyr mye for Vestvågøy ASVO.

– Det er et viktig og godt budskap for alle, både store og små. Og vi vet at det er mange barn som både øver i skolene og i barnehagene på disse dansene. På ASVO har de øver hver uke i mange måneder nå. Vestvågøy ASVO drømmer derfor om at alle barn og unge i kommunen kommer til Leknes 8. juni, så skaper vi på magisk vis Norges største BlimE-dans. Tenk så stas det hadde vært om vi fikk til det. Barna må oppfordres til å ta med seg foreldre, besteforeldre, onkler og tanter til Leknes, heter det i nyhetsbrevet til Vestvågøy kommune.

Dansingen skal filmes og sendes inn til NRK, så forhåpentligvis dukker de opp der også. Brannbamsen Bjørnis vil være til stede, og vil ta seg tid til å snakke med barna etter at dansing og synging er unnagjort

Tidsplanen vil være omtrent slik:

  • 16.45: Da håper vi alle er på plass, slik at vi får varmet opp og øvd en siste gang før kameraene skrus på.
  • 17.00: Da kjører vi på med dansen, og skaper noen minneverdige minutter sammen.
  • 17.15: Kantor Ken-Gøran Mikkelsen byr opp til allsang med Halfdan Sivertsens udødelig slager «Venner for livet».