↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Kredittkortinfo.no - Sammenlign alle kredittkort i landet

Det er flere hundre kredittkort å velge mellom i Norge, og noen er åpenbart mer gunstig enn andre. På Kredittkortinfo.no har vi samlet alle de beste alternativene. Dette gjør det enklere for deg å finne et kort som gir deg det du trenger.

 

Vi tester kredittkortene for deg

På Kredittkortinfo.no har vi testet og omtalt landets beste kredittkort. Våre anbefalinger finner du i en enkel tabell, og utvalget er både rikt og variert. Les omtaler av kortene, og lær mer om kredittkort og økonomi på vår blogg. Målet med artiklene er å hjelpe leserne våre til å unngå utgifter, og samtidig dra nytte av fordelene med kredittkort. Les for eksempel om smart bruk av betalingskort når du er på ferie i utlandet.

 

Låneeksempel: Eff. rente er 21,82 %, 15.000 kr o/12 mnd. Kostnad kr 1.668. Totalt 16.668 kr.

 

Slik fungerer kredittkort

Når du betaler med kortet er det kredittselskapets penger du bruker. Kreditten kan du gjøre opp på neste regning, eller dele opp beløpet. Betaler du hele den utestående saldoen slipper du rentekostnader så lenge kreditten ikke gjelder kontantbruk. De fleste kortene vi anbefaler gir deg i tillegg muligheten til å spare penger når du betaler med kortet. Dette skjer i form av rabatter, penger tilbake (Cashback), gratis forsikringer, med mer. For eksempel finnes det meget gunstige kredittkort som egner seg til reiser, til de som eier og kjører mye bil, til de som handler mye på nett, og så videre.

 

Finn kredittkort på 1-2-3:

  1. Velg kredittkort fra vår liste - sorter eller bruk filter for å se spesifikke typer kort.
  2. Bestill kortet og motta svar umiddelbart.
  3. Signer avtalen og vent på at kortet kommer med posten.

Sosiale medier: Facebook, Twitter, Youtube