↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Forbrukslån.no Lån i bank uten krav til sikkerhet til alle formål 

Det er flere titalls finansieringsselskap i Norge som tilbyr ulike former for forbrukslån og kreditter uten krav til pant. Søker du hos mange av de vil de konkurrere om å gi deg de beste rentene. Derfor bør du bruke ta en tur innom våre sider når du trenger penger. 

 

Vi hjelper deg med å skaffe tilbud på forbrukslån

På Forbrukslån.no viser vi hvordan du enkelt og raskt innhenter lånetilbud fra landets nettbaserte banker. Du kan søke direkte til hver aktør, eller la en anbefalt låneagent ta seg av jobben. Dette er selvsagt gratis og uforpliktende. Du taper ikke tid, snarere tvert i mot, og du velger selv hvilket lånetilbud du vil slå til på.

 

Låneeksempel: 100.000 kr. o/5 år: eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr.

 

Både store og små lånesummer

Bankene i vår oversikt tilbyr ulike lånestørrelser, men minst 50% av de har lån på inntil en halv million. Du kan få fem år nedbetalingstid om du ønsker, eventuelt 15 år hvis du skal refinansiere. Et lite og kortsiktig lån får du hos samtlige av bankene vi holder øye med.

 

Les hvorfor du bør sammenligne smålån uten sikkerhet https://www.forbrukslån.no/smålån/.

 

Slik søker du og får svar på dagen:

  1. Fyll ut et enkelt søknadsskjema.
  2. Bankene kontakter deg snarlig med rentetilbud.
  3. Velg det beste lånet og få pengene overført til kontoen din.

 

Ikke ha flere smålån samtidig

Har du kredittgjeld og smålån fra før? Det lønner seg nesten alltid å samle denne typen gjeld i et større lån. Rentene blir normalt en god del lavere når lånesummen er høy fremfor på noen få tusen kroner. Ta turen innom Forbrukslån.no og sjekk mulighetene for å redusere kostnadene på gjelden du har i dag.