↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Billigeforbrukslån.no - Vi hjelper deg med å finne det gunstigste lånet

Trenger du et forbrukslån til å refinansiere gjeld, eller til å kjøpe noe du lenge har ønsket deg? Uansett så er det viktig å få gunstige rentebetingelser. Det kan Billigeforbrukslån.no hjelpe deg med. På vår nettside finner du en bred oversikt over lånetilbydere uten sikkerhet og tilhørende betingelser. 

 

Enkel sammenligning 

Vi hjelper deg med å finne den laveste renten på forbrukslån uansett hvor du bor. Billigeforbrukslån.no har innhentet informasjon fra over 30 ulike banker i Norge. Dermed kan du enkelt sammenligne og finne det beste lånet. På vår nettside kan du søke om lån fra 10 000 kr opptil 600 000 kr.

 

Låneeksempel: Effektiv rente 14,00%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 0-950, kostnad 24.093. Totalt: 89.093.

 

Hvordan gå fram

Når man har bestemt seg for å søke om et lån kan man bruke lånekalkulatoren vår til å vurdere lånebeløpet. Der får jeg svar hvis jeg lurer på hvor mye kan jeg låne, fordi den viser hva lånet vil koste i måneden. Samtidig kan man sende en søknad til flere banker, og dermed innhente flere tilbud. Bruk også lånekalkulatoren til å sette opp en god nedbetalingsplan.

 

Slik gjør du det:

  1. Skriv ønsket lånebeløp i lånekalkulatoren på vår nettside 
  2. Søk hos flere banker samtidig
  3. La bankene kontakte deg, velg deretter det beste tilbudet 
  4. Du får raskt pengene inn på din konto

Fordeler med forbrukslån

En viktig fordel med et usikret forbrukslån er at du slipper å stille sikkerhet. Et forbrukslån har også lavere renter enn for eksempel gjeld på kredittkort. En tredje fordel er at du vil få svar samme dag som du søker hvis du søker med BankID.

 

Finn lånet som passer deg

På vår nettside kan du også søke om en rekke ulike lån som billån uten sikkerhet, caravanlån og studentlån. Les artiklene og finn det som passer deg perfekt.

Sosiale medier: Facebook, Twitter, Youtube