Innloggingen for å sende inn leserbrev eller gratulasjoner på lofot-tidende.no blir enklere fra og med i dag 2. mars.

Er du innlogget abonnent på lofot-tidende.no, har du likevel måttet logge inn på nytt om du skulle sende noen en hilsen, legge inn et arrangement, sende inn et leserbrev eller legge igjen en kommentar på noen av artiklene på lofot-tidende.no.

Nå blir det endelig slutt på dette innloggingskaoset!

Fra og med i dag blir det nemlig én innlogging for alt du vil gjøre her på lofot-tidende.no. Den eneste du trenger å forholde deg til er innloggingstjenesten aID.

Abonnent? Ferdig innlogget!

For er du allerede innlogget abonnent, for å kunne lese våre pluss-saker, vil dagens endring ha minimalt å si for deg. Da er du allerede innlogget og klar for å kunne bidra med hilsener, kulturkalender eller annet.

Ikke abonnent? Ny innlogging, men helt gratis

Hvis du ikke er abonnent, blir du bedt om å registrere deg underveis. Dette skal være en enkel prosess.

Å opprette en aID-bruker er gratis, og krever altså ikke abonnement.

Flere i familien?

Selv om det alltid har vært mulig å dele det digitale abonnementet med opptil fire i husstanden uten ekstra kostnad, blir dette nå ekstra viktig.

Er du allerede registrert digitalabonnent, kan du gå til denne siden for å dele abonnementet med flere i husstanden.

LES ALT OM PÅLOGGING FOR ABONNENTER:  Enkelt å få tilgang til Lofot-Tidende på nett

Hvorfor digital leser?

Papiravisen er ofte forbundet med kos over en morgenkaffen, så hvorfor lese Lofot-Tidende digitalt? Dette er det du da får:

  • Lese alle saker her på lofot-tidende.no. Mange av dem må du være abonnent for å lese.
     
  • Lese papiravisen tidligere. Eavisen, som er papiravisen i digitalt format, er tilgjengelig kvelden før den dumper ned i postkassen din.
     
  • Riksavisen Ekstra . Dette er en unik avis med nyheter fra hele landet, i hovedsak produsert av Amedias mange lokalaviser. Denne finnes kun digitalt, og kan kun leses av digitalt registrerte abonnenter.