...
Eline Haakestad og LFK J19 bokførte sesongens andre seier hjemme mot Sortland i kveld. Foto: Sten Vian

Kriget seg til tre poeng

(Leknes J19-Sortland J19 1-0) Innsatsen til Leknes sørget for tre poeng, da Sortland gjestet idrettsparken på Leknes i kveld.

Publisert 08.06.2012 kl 21:52 Oppdatert 08.06.2012 kl 21:52

Tips en venn på e-post:Det ble en tett og jevn kamp mellom Leknes og Sortland i J19-serien i idrettsparken på Leknes. Hjemmelaget la som vanlig ned en solid innsats, noe som skulle vise seg å bli grunnlaget for tre poeng.

Kampens eneste mål ble scoret i første omgang av Evelyn Sørensen. Midtbanespilleren klinket til ballen fra 30 meter. Ballen fikk en fin bue, og falt ned i nettmaskene bak en sjanseløs sortlandkeeper.

-Jeg er fornøyd. Innsatsen var god og vi skaper flere sjanser nå enn i de to første kampene, sier trener Bernt Lauritsen.

Les mer om kampen i onsdagens papirutgave av Lofot-Tidende.

På forsiden nå


...

Tre nye BUIL-poeng

(Ballstad-Harstad B 1-0) Ballstad slo Harstad B hjemme på Ballstad stadion lørdag, og laget er virkelig i medgang for tiden.

'

Matfestivalen 2014

Det falt i smak, det som ble servert på de mange standene på Lofoten matfestival i Lofothallen lørdag. Fiskeriministeren var på besøk, Lofotplam ble Årets matambassadør og Vestvågøy kommune delte ut årets nærings- og kulturpris. Matfestivalen fortsetter søndag.

LOFOTMAT PÅ ALLE FAT

...

- Regularitet ikke god nok i dag

Sigvald Rist løfter frem regularitet og stabilitet i fergeforbindelsene mot sør, og ny storflyplass med kortere vei mellom Leknes og Svolvær som viktige i fremtidens samferdsel i Lofoten.

'

Festkveld til tusen!

Violet Road og Moddi lagde full fest for 1000 stykker i Lofothallen fredag kveld under en utsolgt Nordnorsk helaften.

Konserten er en del av 20-årsfeiringen til Lofotprodukt der inntektene på flere hundre tusen fra kvelden gikk direkte til Meieriet kultursenter.

Se bildene fra feiring og konsert!